Tel.: +38631 519 926
Email: lucija.peklar@gmail.com
F013627-vidosici_bela_krajina_kolesarjenje_jost_gantar_3-photo-s

AKTIVNA VINSKA DOŽIVETJA

Poleg klasičnih ogledov vinskih kleti, ponuja Lucy’s Wine Tours tudi aktivna vinska doživetja za posameznike in manjše skupine.

Aktivna vinska doživetja, ki jih nudimo so:

 Obiranje grozdja skupaj z domačini… 🍇

Safari med vinogradi… 🚐

Peko kruha, skupaj z gospodarico… 🍞

  Razne kuharske tečaje… 🍰

Kolesarska doživetja sredi vinogradov… 🚴‍♂️

Raziskovanje naravnega rezervata Ormoških lagun… 🐦🌼

 Jogo ob sončnem vzhodu, med najlepšimi razgledi na vinograde…🧘‍♀️

Dan v družbi vinogradnika, kjer boste iz prve roke izvedeli prav vse o vinu… 🍷🍾

Vsa našeteta doživetja z velikim veseljem organiziramo za vas in poskrbimo, da vam bodo vinske regije ostale v najlepšem spominu. 

Želite doživeti slovensko trgatev na nekoliko drugačen, vendar unikaten in butičen način?

Želite trgati izključno grozdje, namenjeno liniji vin prestige?

In  navsezadnje, želite pokušati odlična in kakovostna vina ob kulinaričnih specialitetah?

Potem ne zamudite te enkratne priložnosti butične trgatve!

Doživite Jeruzalem in ljutomersko-ormoški vinorodni podokoliš na avanturističen način!

Privoščite si nepozabno vožnjo med vinogradi, obenem pa uživajte v odličnih vinih in izvrstni kulinariki.

Haloze – čudoviti svet rajskih dobrot, strmin poraslih z vinogradi in ljudi, ki že skozi stoletja živijo v sozvočju z naravo. Okušajte največje kulinarične specialitete, skupaj s kozarcem avtohtone haloške kapljice in prisluhnite zgodbam vinarjem.

Kulinarične delavnice

Od 70€ naprej

Kulinarične delavnice

Druženje, ustvarjanje, kulinarični užitki. Povezali smo se z največjimi kuharskimi mojstri, ki bodo z velikim veseljem delili skrivnosti kuhanja z vami in vas popolnoma navdušili nad pripravo tradicionalnih slovenskih jedi na sodoben način. Pustite se jim zapeljati.

Zapeljite se v čudovite vinogradniške dežele kar na kolesu in se obenem še razgibajte. Izkušeni kolesarski vodnik bo pa poskrbel, da se boste ustavili na najlepših razglednih točkah in okušali vrhunska vina, skupaj s kulinaričnimi specialitetami.

Podajte se na aktivno raziskovanje naravnega rezervata Ormoških lagun, doživite pestrost in raznolikost številnih redkih in ogroženih ptic ob slovenski lepotici Dravi, uživajte ob številnih aktivnostih in se razvajajte s slastnimi prleškimi specialitetami in žlahtno kapljico.

Podajte se na nepozabno vinsko-kulinarično pravljico v osrčje jeruzalemskih vinogradov in doživite deželo srčnih in toplih ljudi preko odličnih vin in okusnih jedi.

Skupaj se bomo sprehodili čez najstarejše mesto v Sloveniji, ter si ogled znamenitosti popestrili z vini in kulinariko ptujskega območja. Sprehodu bomo dodali še obisk na turistični kmetiji, kjer se bomo razvajali ob domačih dobrotah, ter degustacije pri različnih vinogradnikih v okolici Ptuja.

Prekmurje – dežela štorkelj, mlinov na Muri, prekmurske gibanice, žlahtnih vin in neokrnjene narave. Skupaj bomo poskušali najboljša vina, obenem pa uživali v pestrosti kulinaričnih okusov.

Ste veliki ljubitelji penin in vas iskrive igre mehurčkov v kozarcu vedno znova prevzamejo? Potem se podajte z nami med valovite griče, v osrčje Dolenjske in odkrivajte čarobni svet iskrivih mehurčkov.

Modra frankinja – žametno vino Posavja, znana po polnem in bogatem okusu, vonju, barvi in zdravilnih lastnostih. V dobrih letnikih in spretnih rokah zna modra frankinja dajati velika rdeča vina. Nekaj najboljših bomo spoznali na vinskem doživetju Po poteh modre frankinje. 

sl_SISLO