Tel.: +38631 519 926
Email: lucija.peklar@gmail.com
Kdo je Lucy?

Sem nadebudna mlada turistična vodnica, zaljubljena v vino in svet okrog sebe.

Po diplomi na Fakulteti za turistične študije mi popotniška žilica ni dala miru in pot me je hitro odnesla v tuje dežele, kjer sem pridobila prve delovne izkušnje in ljubezen do dela z ljudmi.

Ljubezen do vina in dela z vinom se je rodila čisto spontano – med trgatvijo, delom v hotelskih restavracijah in navsezadnje doma, saj je moj kraj obdan s čudovitimi vinorodnimi Halozami in Slovenskimi goricami.

Za opravljanje svoje dejavnosti imam pridobljeno državno licenco turističnega vodnika in osnovni tečaj sommelierstva, največ pa se naučim iz obiskov vinskih kleti in druženj z vinogradniki. Ob vikendih me boste največkrat srečali v vinoteki na Svetinjah, kjer z ljubitelji vina veselo kramljam o vinu in jim predstavljam najboljša vina Ljutomersko-Ormoških goric.

Svojim gostom želim ponuditi vrhunsko vinsko doživetje na Jeruzalemu in ostalih vinorodnih deželah prelepe Slovenije. Osebno poznam večino vinogradnikov v tem delu Slovenije in lahko gostom ponudim doživetje, kot si ga sami želijo. Na mojih vinskih izletih so vedno v ospredju domačini, kot največji predstavniki in poznavalci lokalne skupnosti.

Veljam za zahtevno osebo, ki se zadovolji samo z najboljšim. Pri pripravi vinskih doživetij se zato držim načela, da je za moje goste,
dobro le najboljše. 😉🥂

Young girl wearing green jogging clothes in the vineyards
Young girl drinking a glass of wine and smiling
sl_SISLO